Naturopatija Amrit

Mnenja

Drugi O meni

Indira Zaveršnik

Spoštovana, draga moja/naša Saša..

Zakaj sem se odločila zate?..

Bila sem že velikokrat v bližini ljudi, ki zdravijo in se ukvarjajo z različnimi načini zdravljenja človeka, njegovega telesa, notranjosti,…nisem pa srečala prav takšne kot si ti..
Ljudje te gledajo, delno poslušajo ali pa morda tudi ne poslušajo in na koncu z veseljem, v tisto zadnjo minutko, ko imaš še tako veliko za povedati, gledajo na uro in na koncu zaračunajo svojo storitev. Ja, prav je tako ampak pri tebi pa ni tega. ..

Ti si najprej meni vrata odprla, eni, čisto neznani osebi, nisi me poznala ampak namenila si mi iskren nasmeh in povabila v svojo hišo. To je bil prvi stik iskrenosti. Drugi stik, ki se je pa meni zelo pomemben zdel…ti si ves čas prisotna, ti vse prisluhneš, vse si natančno zapišeš na koncu pa iz srca in iskreno odgovoriš. Ti ne sodiš, ti samo daješ nasvete kaj bi lahko ali pa kaj ti paše,…Pri tebi ni občutka, da boš vsiljivo prodala vse kar imaš na zalogi samo zato, ker se tebi tako zdi. Niti za trenutek nisem pri tebi začutila, da si vsiljiva. Za vsako mojo radovednost, ker me zelo razganja od radovednosti,…si mi iskreno odgovorila. Lahko bi mi pa vsiljivo svetovala prav sve kar sem te vprašala za kaj se kaj uporablja.

Pri tebi se čas ustavi…

Pri tebi imam občutek, da sem pomembna, da ti lahko zaupam ne samo svoje zdravstvene težave ampak tudi osebne. Ko govorim ti poslušaš ne gledaš na uro, ne zehaš, ne migaš z nogami, telefon ti ne zvoni, ne gledaš v računalnik, ko ti govorim o tako pomembnih stvareh kot je moje zdravje,….enostavno pozabimo na čas. Vse mi pokažeš, razložiš,….in masaža za sprostitev, ki bi jo moral vsak znati aaaaaaa, ta je pa za dušo :)..
.
Bila sem pri najbolj znani Naturopatinji v Sloveniji, zelo prijazna, strokovna ampak to ni bilo to…

Ti ne samo, da zdraviš bolezenska stanja ljudi, ti zdraviš DUŠO človeka..
Tvoja dobrosrčnost, iskrenost, nasmejanost, prijaznost nam tvojim strankam daje občutek pomembnosti in da nismo samo številka, da je nekomu mar za nas, da nam ne ponudi samo recepta z tabletami ampak da nam iskreno pove….”ej to ni za tebe, pojdi ven na dež, skakaj po lužah,…””če ti kivi ne paše, ti pač ne paše :)”.
.
Daš nam napotke kaj od hrane gre skupaj in kaj ne. Ne sestavljaš jedilnikov, ker je vsak izmed nas individualen in vsakemu izmed naš ne paše hrane, ki jo nekdo drug je…

Lahko bi pisala še in še ampak v parih stavkih ZAKAJ TI?
Enostavno, ker si sonce na koncu tunela!
Ker si jutranja ZARJA, ki te poboža po obrazu in ti da upanje..
Ker si sreča v žalosti..
KER SI ENO VELIKO SRCE!❤..

Hvala Saši, ker te imam. Se vidiva kmalu..
Indira Zaveršnik :)[/showhide]

Agata Bratuša

Obiski pri Saški so balzam za dušo, saj te sprejme z odprtim srcem in toplino. Preglede opravi na več različnih načinom in s sprotno razlago poveže težave, ki niso samo vidne na fizični ravni, ampak tudi na drugih ravneh.

Preseneti s preprostimi nasveti o spremembi načina življenja, ki jih globoko v sebi nekje nosiš, ampak jih bisi vedno pripravljen prepoznati, kaj šele spremeniti. Spodbuja na način, da je pot dolga, a da brez vztrajnosti in držanja navodil, ne bo vidnih sprememb. Njene masaže so blagodejne. Saška ti da jasne napotke glede prehrane, glede gibanja in spremembe majhnih stvari, ki bi postopoma vodile v izboljšanje celostnega stanja. Na nadaljnjih pregledih pogleda zapiske, spodbuja, a ne obsoja, saj smo v resnici sami izbrali pot in je odvisno od nas samih, ali bo viden napredek, ali bomo ponovno obtičali v starih vzorcih.

Obisk pri Saški toplo priporočam, saj je celosten in daje rezultate.

Suzana Bogme

Življenje poti gredo kot ti je usojeno .
V cvetju,smehu,sreči zdravju.

Nato pride čas trnja,žalosti,solza,bolečine in bolezni. Če samo ena ,nekako gre. Ko te usoda zaznamuje pa kar s težko obliko Bezedowke, rakastih celicami materničnega vratu,rakom dojke,ko se sooča in čakaš še na smrt ljubljene osebe pa se poruši vse,pa si lahko korenina,lahko upaš, d bo šlo. A si bitje, ki občuti posledice vsega tega,stresa obupa,žalosti in kemije. Treba se odločiti,ali umirati na obroke ali spremeniti jutri v nekaj novega,boljšega,živeti dalje,ker še ni prišel čas zemeljskega slovesa,tako tudi jaz.

Gremo čim bolj naravno,Zdravo, predvsem pa nestresno za telo,z nekom v katerem vidiš sonce,zaupanje dobroto I predvsem njegovo voljo pomagati sočloveku,ker ti je mar za to.

To v eni besedi je Saška Lorber, Nuropatinja s srcem in dušo človek,ki živi ,da je moj,tvoj,naš nov dan lažji,boljši,da ti na svojevrsten in edinstven način pokaže,da z voljo,malo reda ter njene pomoči uspe to v kar včeraj nisi vrjel.Tako ot jaz sama.
A mi je uspelo po 6 mesecih sem bia človek,danes pravi,da sem zdrava oseba,da je moje življenje polno sonca in sreče,da je vsak dan nova zgodba.

Ko njene zate,tople in čuteče roke zdrsijo po tvojem telesu v objemu masaže,telo zaživi vsaka celica prebudi svoj pomen,ti pa kot na novo rojen preživiš še nekaj mehkih čutečih dni,veš,da si storil zase pomembno stvar.
Priporočam vam,pojdite,že pogovor s Saško vas bo peljal naprej v želji po poti,ne bo vam žal.Nuropytski nasvet,pomoč in zdravljenje,ki ga ne boste obžalovali,verjemite,vračali se boste ,če ne drugo po čudovito masažo izpod njenih rok.
Hvala Saška.

Scroll to Top